Hero afbeelding

Waar en wanneer kan ik met de Deeltaxi West-Brabant reizen?

Reisgebied

Het reisgebied voor Deeltaxi West-Brabant is verdeeld in twee delen:

 • Het binnengebied omvat het grondgebied van de 16 deelnemende gemeenten;
 • Het buitengebied is een strook van ongeveer 25 kilometer rondom het binnengebied.

Elke deeltaxirit begint of eindigt in het binnengebied. Het is dus niet mogelijk om met deeltaxi te reizen tussen twee plaatsen in het buitengebied. Er kan ook niet gereisd worden van of naar plaatsen buiten het totale reisgebied.

Reistijden

Deeltaxi West-Brabant rijdt op:

 • Maandag t/m donderdag van 07:00 uur tot 00:00 uur;
 • Vrijdag t/m zondag en op nationale feestdagen van 7.00 uur tot 01.30 uur;
 • Oudjaarsavond stopt het deeltaxivervoer om 22:00 uur;
 • Nieuwjaarsdag 1 januari tussen 0:30 uur en 02.00 uur (Nieuwjaarsdag), wordt er vervoer aangeboden aan Wmo-klanten (voor ritten naar huis).

Is uw reis langer dan 25 km en is reizen met Deeltaxi West-Brabant niet mogelijk, dan kunt u als Wmo-klant contact opnemen met Valys. Het telefoonnummer van Valys is 0900-9630.

Klik hier voor de link naar Valys
Hoe kunnen wij u helpen

Veelgestelde vragen

Als u beperkt bent in uw mobiliteit, kunt u bij uw gemeente vragen of u in aanmerking komt voor reizen met de Wmo deeltaxi. Als uw gemeente dit goedkeurt, ontvangt u van de gemeente een Wmo-vervoersindicatie. U mag dan als Wmo-klant gebruik maken van Deeltaxi West-Brabant.

 

Deeltaxi West-Brabant kent twee groepen gebruikers:

 • Wmo-klanten: klanten die door de gemeente zijn aangemeld voor het Wmo-vervoer;
 • OV-klanten: alle andere klanten die met Deeltaxi West-Brabant reizen.

Iedereen kan met Deeltaxi West-Brabant reizen. U betaalt dan het OV-deeltaxi-tarief. Heeft u via uw gemeente een Wmo indicatie ontvangen? Dan reist u tegen een gereduceerd Wmo-tarief.

Meer over tarieven: Tarieven – Deeltaxi West-Brabant (deeltaxi-westbrabant.nl)

Hoe kunnen wij u helpen Veelgestelde vragen Heb ik recht op een Wmo-deeltaxi? Als u beperkt bent in uw mobiliteit, kunt u bij uw gemeente vragen of u in aanmerking komt voor reizen met de Wmo deeltaxi. Als uw gemeente dit goedkeurt, ontvangt u van de gemeente een Wmo-vervoersindicatie. U mag dan als Wmo-klant gebruik maken van Deeltaxi West-Brabant.   Wanneer kan ik een deeltaxi aanvragen? Deeltaxi West-Brabant kent twee groepen gebruikers:
 • Wmo-klanten: klanten die door de gemeente zijn aangemeld voor het Wmo-vervoer;
 • OV-klanten: alle andere klanten die met Deeltaxi West-Brabant reizen.
Wie kan er gebruik maken van Deeltaxi West-Brabant? Iedereen kan met Deeltaxi West-Brabant reizen. U betaalt dan het OV-deeltaxi-tarief. Heeft u via uw gemeente een Wmo indicatie ontvangen? Dan reist u tegen een gereduceerd Wmo-tarief. Meer over tarieven: Tarieven - Deeltaxi West-Brabant (deeltaxi-westbrabant.nl) Ik heb een andere vraag
Ik heb een andere vraag
Wilt u direct een vraag stellen?
Neem contact op
Wilt u direct een vraag stellen? Neem contact op
Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Deeltaxi West-Brabant.

  Ga naar de inhoud