Wat moet ik weten over het reserveren van (terugkerende) ritten?

  • u kunt ritten tot 3 maanden vooruit boeken. Regelmatig terugkerende ritten kunnen in 1 keer voor 3 maanden tegelijk gereserveerd worden;
  • ritten die voor 08.00 uur verreden moeten worden, dienen uiterlijk de avond van te voren voor 21.00 uur besteld te zijn. Als dergelijke ritten later worden geboekt, dan heeft de vervoerder het recht te weigeren of een alternatief voorstel te doen;
  • de laatst mogelijke vertrektijd waarop een rit kan worden ingeboekt op het einde van de dag is 00.00 uur van maandag tot donderdag en 01.30 uur op de overige (feest)dagen.
  • mensen die vanuit België geen contact kunnen krijgen met het algemene ritreserveringsnummer, kunnen zich wenden tot de klantenservice.
  • Als de vervoerder voorziet dat op bepaalde tijdstippen problemen dreigen te ontstaan met het correct uitvoeren van het deeltaxivervoer, mag hij (tijdelijk) klanten die ritten reserveren vragen of een alternatieve vertrek- of aankomsttijd ook goed is. Als de klant hier niet mee instemt zorgt de vervoerder voor een andere oplossing, zodat de klant volgens zijn/haar wensen vervoerd wordt.

U kunt terugkerende ritten reserveren op de site van PZN via het formulier vaste ritten.

Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Deeltaxi West-Brabant.

Ga naar de inhoud