Wat mag ik meenemen tijdens mijn rit?

  • U mag (kosteloos) een rollator of een opvouwbare buggy of rolstoel of handbike meenemen als u dit van te voren hebt aangemeld en als deze in de achterbak van een personenwagen past. Naast de handbagage die op schoot genomen wordt, mag u gratis 1 stuks bagage meenemen dat in de kofferbak van een personenauto past. U moet dit wel van te voren aanmelden. U mag de vervoerder bij het bestellen van de rit vragen om meer bagage mee te mogen nemen. De vervoerder mag dit weigeren, bijvoorbeeld vanwege de afmetingen of uit veiligheidsoverwegingen.
  • Huisdieren reizen gratis mee, maar alleen in een tas of kooi, die u op schoot neemt en alleen als ze bij het bestellen van de rit zijn aangemeld. Ze mogen niet lastig, hinderlijk of ziek zijn. Dit is ter beoordeling van de chauffeur.
  • Assistentiehonden zoals bijvoorbeeld blindengeleidehonden mogen gratis mee. Zij moeten wel als zodanig herkenbaar zijn (bijvoorbeeld door een hesje) en aangemeld worden bij PZN voor zover dit niet reeds bekend is (dit kunt u dan doen als u de rit reserveert). Ze krijgen een plaats in het voertuig toebedeeld waar ze kunnen liggen.
Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Deeltaxi West-Brabant.

Ga naar de inhoud