17 april 2024

Nieuwsbrief April 2024

Nieuwsbrief_Deeltaxi West-Brabant 40_A4

Beste klant,

Fijn dat u de nieuwsbrief van Deeltaxi West-Brabant  weer leest.

Deze keer delen we belangrijke informatie over Deeltaxi  zoals de nieuwe website, de tarieven voor 2024 en de klantadviesraad.

Ons doel: dat u comfortabel en met gemak van A naar B reist. Om die reden werken de gemeenten en Provincie  Noord-Brabant nog steeds nauw samen aan de afspraken voor het nieuwe contract. Deze zou per 1 januari 2024 ingaan, maar is uitgesteld tot 1 januari 2025.

In het najaar hopen we u meer te vertellen over de nieuwe afspraken.

Met vriendelijke groet,

Clèmens Piena | Voorzitter Deeltaxi  West-Brabant

 

Wijzigingen 2024

Tarieven
Uw bijdrage als klant voor de Deeltaxi is in 2024 niet veranderd. U betaalt dus hetzelfde tarief als in 2023.

PZN
In 2024 verzorgt PZN het laatste jaar de Deeltaxi. Vanaf 2025 neemt de winnaar van de aanbesteding het Deeltaxi-vervoer over. In het najaar verwachten we meer duidelijkheid over deze nieuwe partner. Ook verwachten we dat de huidige taxibedrijven voor een groot deel weer ingezet worden in onze regio.

Telefoonnummer
Het telefoonnummer van Bureau Deeltaxi bestaat sinds 1 januari 2024 niet meer. U kunt de volgende nummers nog gebruiken:

Rit reserveren:   088 – 076 10 00

Klantenservice: 088 – 076 19 00

Vanaf 2025 is er maar één telefoonnummer waar u met al uw vragen terecht kunt. Eind 2024 informeert de gemeente  u hierover.

Klantadviesraad Deeltaxi West-Brabant

Reizigersoverleg Deeltaxi West-Brabant heeft een nieuwe naam: Klantadviesraad Deeltaxi West-Brabant. We besloten  de naam te veranderen om duidelijk te maken dat het een plek is waar u als reiziger uw advies kunt delen.

De klantadviesraad doet belangrijk werk. Zo gebrui-ken ze hun ervaring en kennis om problemen te voorkomen en op te merken. Ze zijn een belangrijke partner voor de organisatie als het gaat om het bedenken van nieuwe regels. Ook zorgen ze ervoor dat de organisatie goed verbonden is met de klanten en geven ze belangrijke informatie als dat nodig is.

Heeft u een vraag voor de klantadviesraad? Stuur een e-mail naar: bureaudeeltaxi@west-brabant.eu

Nieuwe website Deeltaxi West-Brabant

Sinds februari 2024 heeft Deeltaxi West-Brabant een nieuwe website. Met een nieuw logo en andere uitstraling. Ook is de toegankelijkheid beter en eenvoudiger. Natuurlijk deden wij dit niet alleen. Zo hebben bijvoorbeeld reizigers via de klantadviesraad geholpen met de verbeteringen.

Heeft u een tip voor de website? Stuur dan een e-mail naar bureaudeeltaxi@west-brabant.eu

Digitale nieuwsbrief

Deeltaxi gaat ook over naar een digitale nieuwsbrief.

Waarom digitaal?

  • Snel en makkelijk: geen gedoe meer met het wachten op de post. U leest meteen de nieuwste informatie over Deeltaxi West-Brabant.
  • Beter voor het milieu: minder papier betekent minder bomen  kappen. Samen helpen we onze planeet groen te houden.
  • Altijd bij de hand: of u nu thuis bent of onderweg, de nieuwsbrief is altijd beschikbaar. U kunt het lezen waar en wanneer het u uitkomt.
  • Handig voor familie of anderen: iedereen kan de digitale nieuwsbrief ontvangen.

Inschrijven?
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief via onze website en maak kans op 1 van de 5 cadeaubonnen van 20 euro. Heeft u gewonnen, dan ontvangt u via de email een bericht. Wilt u de nieuwsbrief niet meer? Dan schrijft u zich eenvoudig uit via de link in de nieuwsbrief.

Terug naar nieuwsoverzicht
Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Deeltaxi West-Brabant.

    Ga naar de inhoud